ЗА ИНТЕРИОРА -  АПАРТАМЕНТ

Интериорният проект на този апартамент следва съвременна, функционална и изчистена линия. В дизайна е заложено е на контраста между графитеносиво и бяло с ярки цветни акценти, които придават свежест и колорит на пространството.

Разположен на подпокривен етаж в нова жилищна сграда, апртаментът разполага с прекрасна гледка към Витоша от всички помещения - дневна зона с кухня и трапезария, родителска спалня и две детски стаи.

Материалите, които са заложени в интериора, са боядисан МДФ за мебелите, масивен паркет за подовете и висококачествен бял латекс за стените и тавана.

ЗА МЕБЕЛИТЕ – АПАРТАМЕНТ

Кухненските мебели са изработени от МДФ, боядисан в бял гланц, като вратичките са фрезовани с тънки линии, придаващи индивидуалност на цялостната им визия, а са и характерен елемент от целия интериор. Плотът е от технически камък в графитен цвят, а кухненският гръб е от лакобел. Голям кухненски остров с вградени уреди и шкафове от двете му страни, създава допълнително работно пространство и обеми за съхранение.

Част от интериорното решение в дневната е обработването на някои от стените с ламперия от МДФ в графитеносив цвят, на която са закачени ярки цветни пана. Голям и комфортен ъглов диван дава възможност за почивка и събиране на цялото семейство. Трапезарната маса за шест души е разположена в близост до кухнята.

В мебелите за спалнята е заложено основно на белия цвят с фрезовани елементи по вратите на гардеробите. Леглото е тапицирано в дамаска с мек сив цвят.  Линията на дизайна на спалнята е спокойна, плавна и дава възможност за отпускане в релаксираща и приятна обстановка.

В интериорния дизайн на двете детски стаи е заложено на мебели от боядисан МДФ в цветова комбинация от цикламено и бяло с дребни акценти в яркожълто.

В архитектурните ниши на коридора са вградени два гардероба, които естествено преминават в ламперия по стените. Материалът на мебелите е боядисан в бяло МДФ с типичните за този интериор фрезовани тънки линии.

ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО – АПАРТАМЕНТ

Има два типа осветление в интериора – скрито и локално. Различните комбинации между тях дават възможност за постигане на различна атмосфера в зависимост от желанието на обитателите.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – АПАРТАМЕНТ

Забързаността на живота в съвременния свят налага нуждата от място, в което човек може да се прибере и релаксира. Такова място е домът. А когато той е апартамент, обзаведен функционално, с любов и стил, почивката е гарантирана. Знаейки това, ние ще разработим интриора на апартамента Ви така, че той да се превърне в любимо място за Вас, в което да се наслаждавате на общуването със семейството, веселието с прятели и удоволствието от усамотението. Съобразявайки се с Вашите нужди и изисквания ние ще превърнем вашия дом в мястото, където се чувствате най-добре.

Интериорен дизайн  - Studio L interior design предлага проект, съвети и идеи за вашия апартамент. Интериор за апартамент. Мебели за апартамент. За всичко, свързано с дизайн на апартамент – обърнете се към нас.