интериор мезонет

При забързаността на живота в големия град, съществува нуждата на хората от местенце, в което да се приберат след уморителен ден и да си починат. Когато това се случва в мезонет, обзаведен с любов и стил, почивката или релаксацията е на 100%. Имайки това в предвид, ние разработваме за вас интериор на мезонет , който да подхожда на вашата същност, в който да се чувствате добре с избраната от вас компания.

Интериорът трябва да повдига самочувствието ви когато имате гости и да ви предлага удобство за обитаване когато сте само със семейството си. Включвайки всички необходимости, ние ще превърнем вашия дом в мястото, където се чувствате най-добре.

мебели мезонет

Ние предлагаме цялостно обзавеждане и проектиране на мебели специално за вашия мезонет. Знаем кои материали са по-здрави и износоустойчиви, как да ги подберем и да сътворим от тях качествени мебели на разумни цени, изпълнявайки целия вътрешен дизайн на вашия мезонет. Работим с производители, които бързо отговарят на запитванията ни и когато се спрем на тях като изпълнители качествено и в срок изпълняват мебелите към нашето интериорно решение.

осветление мезонет

Използвайте похватът наречен сценарий на осветлението в интериора. Това са два или повече кръга на осветление, които се командват с различен ключ. Това е много добър трик когато интериора се използва за различни поводи. Така само с едно натискане на копчето придавате на атмосферата усещане за приглушен уют или увеличавате светлината когато ви е необходима. Включвате само аплиците или само скритото осветление или само луничките. Това ви помага да командвате настроението, което искате да създадете във вашия интериор.

Използването на димерни ключове също улеснява много управлението на сценариите на осветление. Така повишавате в пъти динамичността на интериора.

Интериорен дизайн - Studio L interior design изготвя индивидуален интериорен проект за вашия мезонет. Интериор за мезонет. Проектиране на мебели за мезонет. От каквото и да се нуждаете за дизайн на мезонет, можете да се обърнете към нас.

интериорен дизайн баня
кабинет и рецепция
интериорен дизайн офис
бизнес център
бизнес център
фамилна къща
интериор къща
детска стая
интериорен дизайн детска стая
мезонет
мезонет
хотел
интериорен дизайн хотел
хотел
интериорен дизайн хотели
дневна стая
дневна стая
кухня
интеиорен дизайн кухня
апартамент
интериор апартамент
кафе бар
интериор кафе бар
английски клуб
интериор английски клуб
трапезария
интериор трапезария
мезонет
интериорен дизайн къща
апартамент
интериорен дизайн апартамент
детска стая
интериорен дизайн детска стая
НАЧАЛО
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН
ПРОДУКТОВ ДИЗАЙН
ЗА НАС
КОНТАКТИ
Studiо-L-interior-design
БГ
EN

Интериорен проект на мезонет в полите на Пирин

Просторният и слънчев мезонет е разположен край един от българските зимни курорти с прекрасна гледка към величествения Пирин. С първата ни стъпка в апартамента се озоваваме в просторно помещение, лишено от излишни стени и прегради, в което се помещават слънчева, уютна дневна с комфортна мека мебел, камина и телевизор, функционална трапезария, и кухня, решена с много нестандартен и впечатляващ размах.

Трираменна дървена стълба, издържана в общия стил на интериора, ни отвежда към горния етаж, където са поместени спалня и обширна баня, снабдена с четириместно джакузи. В дизайна на гостоприемния дом основно е заложено на естествените материали като дърво и камък, които в красива плетеница изграждат атмосфера на спокойствие, уют и топлина. Ръчно тъкани черги, създадени специално по проект на дизайнерите, играят ролята на щори и придават на интериора неповторимо усещане за кътче от света, в което се чувстваш у дома.

интериор баня

Както вече сте забелязали, помещението в което се намира банята е голямо и изпълнено със светлина. Това е така защото в архитектурата на сградата са заложени големи отвори за прозорци, които ние сме усвоили като сме поместили основните елементи на баята под тях.

Изискването на клиента и нашият съвет към него беше да има хубава гледка където и да се намира в банята. Четириместното джакузи е разположено под двойка прозорци, през които денем се разкрива гледка към Пирин, а нощем се вижда прекрасно небе, обсипано със звезди. Джакузито е обшито с тикова скара, която е промазана с тикови масла за да се запази с времето.

Предвидена е душ кабина, проектирана от дизайнерите на Studio L interior design. Тя не е от стандартен тип, а представлява стъклена преграда, спираща разпръскването на водата и неприятното мокрене на пода. Предвидени са тоалетна чиния и биде, които се намират под третия прозорец в интериора.

Двете големи мивки са монтирани върху масивен плот, изработен отново от тик, монтиран под голямо огледало. Дизайна на този интериор цели да пресъздаде типичния стил на града, в който се намира чрез заемки от традиционното, вплетени по луксозен и модерен начин.

С голямо усърдие и постоянство, ние се погрижихме изпълнението на този интериор да се придържа изцяло към проекта и сега собственика му се гордее с голямата си луксозна баня.

интериор дневна

В дневният кът на този интериор са поместени диван, камина и телевизор, а през стъклените витрини се разкрива величествена гледка към Пирин. Основната цел в проекта беше клиента да има поглед към камината, телевизора и гледката, без да му се налага да се мести от дивана. Практически ние постигнахме това, чрез прецизно разпределение на основните елементи по най-функционален начин, съобразявайки се основно с посоката на гледката.

Над дивана имаме изключително висок таван, който увеличава усещането за простор и въздук. Това беше нашата намеса в архитектурата на сградата.

дизайн на камина

Камината се изпълни изцяло по наша идея и дизайн. Здравата метална конструкция е облечена с дялан естествен камък , който е включен и в обшивките на някои от стените на целия интериор.

Камината е тристранно отворена , а коминът и се извисява до покрива на сградата, увеличавайки още повече усещането за висок таван на помещението и респективно усещането за лукс. Трите дървени греди пресичат долната част на комина и дават възможност на домакина да подреди там любими снимки и декорации.

интериор кухня

Кухнята в този интериор е малка и обслужва основните нужди на обитателите. Тя не е пригодена за готвене, защото на друг етаж е предвидена голяма и луксозна кухня, в която се приготвя храната. Тук имаме малък хладилник и ледогенератор, вградени под плота , мивка и два рафта, зад които има монтирано скрито осветление. На стената зад кухнята има четири ниши, предвидени за декоративни предмети.

интериорна стълба

Трираменната стълба е проектирана и конструирана от нас в типичен за градчето стил. Тя е изработена изцяло от масивна дървесина, а парапета и е от ковано желязо. Целта, която сме следвали в проекта за интериорната стълба, е да допринесе за уюта и усещането за старинност когато клиента слиза или се качва по нея. Дървото е състарено и байцвано в цвета на мебелите от интериора.

интериор трапезария

По традиция, трапезарията е разположена между кухнята и дневната, а от нея се разкрива прекрасна гледка към целия старинен град, Състои се от голяма разтегателна маса и осем стола, с възможност да се добавят още когато домакина реши да си направи парти с приятели. Масата и столовете са изработени от масивна дървесина и се вписват прекрасно в линията на целия интериорен дизайн.

Ние, дизайнерите от Studio L interior design, помогнахме в избора на картини и декорации за да завършим цялостната визия на интериорния дизайн. И разбира се, оставихме на домакина да допринесе за собствения си уют, с избраните от него любими предмети със сантиментална стойност, които всички ние притежаваме.

интериорен дизайн дневна
интериорен дизайн мезонет
интериорен дизайн дневна диван
интериор мезонет
интериорен дизайн кухня
интериорен дизайн  стълба
интериорен дизайн джакузи
интериорен дизайн баня
дизайн баня